Maak kennis met het Workinc team

Brigitte van Lierop (kleiner formaat).jp

Brigitte van Lierop

LI-In-Bug.png

Ik vind mijn passie in het vanuit een bedrijfsperspectief realiseren van een inclusieve arbeidsorganisatie. 
Vanuit mijn positie binnen de Universiteit Maastricht en als zelfstandige train en adviseer ik nationaal en internationaal organisaties bij de realisatie hiervan. 
Ik verzorg trainingen op dit terrein en leid mensen op tot Inclusief Job Designer. Bij al deze activiteiten maak ik dankbaar gebruik van het onderzoek en kennis die ik in de afgelopen twintig jaar opgebouwd heb. 

Bart Moens

LI-In-Bug.png

Al jaren ben ik gepassioneerd door arbeidsvraagstukken. Mijn ervaringen als HR-manager in de sociale economie en later als arbeidsmarktexpert bij Voka hebben me geleerd dat de oude oplossingen voor de huidige uitdagingen op onze arbeidsmarkt niet langer toereikend zijn.

Daarom komt Workinc met nieuwe, innovatieve oplossingen gebaseerd op praktijk en onderzoek.

Naast Workinc ben ik actief als docent HRM en onderzoeker aan de Odisee hogeschool en UC Leuven-Limburg.

Guido Van Nuffelen

LI-In-Bug.png

Met een trackrecord van meer dan dertig jaar in strategie en organisatieontwikkeling, ligt mijn passie bij de match tussen de mensen in uw organisatie en de resultaten die voor de hele organisatie verwacht worden.

 

Hierbij hebben we iedereen nodig: elke rol, elke functie, elke persoon.

Pierre Brouckaert

LI-In-Bug.png

Als burgerlijk ingenieur en houder van een MBA diploma heb ik 20 jaar management ervaring in diverse industriële sectoren opgebouwd.

Ik ben geboeid door 'juist' te werken, met het juiste evenwicht tussen hart & verstand.

Workinc en Inclusief ondernemen is voor mij een hefboom om de menselijke dimensie in bedrijven te versterken, zonder afbreuk te doen aan de economische dimensie.