• Workinc

Kairos heet vanaf nu Workinc

Kairos heet vanaf nu Workinc


Workinc wil dé partner zijn voor bedrijven die willen inzetten op inclusief ondernemen als antwoord op de huidige arbeidsmarktkrapte. We kondigen niet alleen een nieuwe naam aan, maar tevens de start van twee nieuwe vennoten: Pierre Brouckaert en Guido Van Nuffelen. Met hun unieke, complementaire ervaring en expertise zal Workinc nog betere inclusieve oplossingen aanbieden voor de zoektocht naar talent van haar klanten.Work inc-lusive


Steeds meer bedrijven willen inclusief ondernemen, omdat ze het belangrijk vinden dat iedereen de kans krijgt om deel te nemen aan de arbeidsmarkt.

Voor andere bedrijven is inclusief ondernemen eerder een noodzaak. Zij voelen zich – bijvoorbeeld als gevolg van de tekorten op de arbeidsmarkt – gedwongen om ‘innovatieve maatregelen’ te nemen, zoals het weldegelijk benutten van het onbenutte arbeidspotentieel op de arbeidsmarkt.


Met inclusief job design© biedt Workinc een innovatieve aanpak aan bedrijven door hun behoefte aan talent te “re-matchen” met het beschikbare talent op de arbeidsmarkt.Work inc-orporation


Inclusief ondernemen gaat echter vaak niet vanzelf. Workinc ondersteunt bedrijven hierbij. Workinc is een compact, ingespeeld team van ervaren consultants met ieder zijn/haar eigen expertise, gaande van strategie en -implementatie, werkprocessen, inclusief HRM tot organisatieontwikkeling.

Naast het adviseren en begeleiden zet Workinc tevens in op training en coaching op vlak van inclusief ondernemen.Work inc-ooperating with


Workinc kiest resoluut voor samenwerking. Inclusief Job Design vraagt vaak om een samenwerking met arbeidsbemiddelaars in het bredere werkveld.

Voor bedrijven zelf, is deze samenwerking niet altijd evident, deels omdat ze het netwerk ontbreken, deels omdat de actoren in beide werelden soms een andere taal spreken.


Dankzij de kennis van - en de ervaring met het netwerk weten de consultants van Workinc beide werelden te verbinden en een goede onderlinge samenwerking te waarborgen.


Uw partners in Inclusie


Bart Moens

Brigitte Van Lierop

Guido Van Nuffelen

Pierre Brouckaert


26 keer bekeken0 reacties

Workinc cv

 

Kesseldallaan 12/303

B-3010 Leuven

 

  • LinkedIn Social Icon

Icons made by Freepik & Madebyoliver from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY