• Workinc

Workinc & me: Brigitte Van Lierop

Met plezier en trots kan ik melden dat vanaf vandaag de ondernemers in België er een partij bij krijgen die hen daadwerkelijk kan helpen om hun personeelsproblematiek op te lossen.


WorkInc laat bedrijven zien en ervaren dat ondernemen met het hart zorgt voor het invullen van langdurig openstaande vacatures. Vanuit onze kennis over de wereld van inclusief en de mensen die beschikbaar zijn om de openstaande vacatures in te vullen, kijken we met een ander, wellicht verrassend perspectief naar werk.


WorkInc kent de wereld van de ondernemer, kent de problematiek van de rekrutering van hoogopgeleide profielen en kent ook de schaarste van deze profielen op de arbeidsmarkt. Workinc biedt een inclusieve en innovatieve oplossing om dit business probleem op te lossen door anders naar jobs te kijken. Met de inzet van de methode Inclusief Job Design analyseren we het werk en komen tot andere indelingen van werk en tot oplossingen waarbij de schaarste geen rol meer speelt.


Workinc start daarbij altijd met het bedrijfsvraagstuk en brengt de meerwaarde van het re-design in beeld, op verzoek onderbouwd met financiële getallen. Inclusief Job Design is academisch onderbouwd en heeft al vele malen in de praktijk in binnen- en buitenland zijn bestaansrecht bewezen.


Binnen Workinc zal ik mij vooral richten op het bewaken van de kwaliteit van de uitvoering van wat de ondernemers van ons kunnen verwachten. Mijn academische kennis en praktijkkennis komt daarbij uitstekend van pas. Als auteur en medeuitvinder van de methode Inclusief Job Design heb ik er alle vertrouwen in dat we als team alle complementaire kennis en ervaring in huis hebben om ondernemers integraal in dit proces te ondersteunen.


Meer op onze website : https://www.workinc.be


Brigitte

24 keer bekeken0 reacties

Workinc cv

 

Kesseldallaan 12/303

B-3010 Leuven

 

  • LinkedIn Social Icon

Icons made by Freepik & Madebyoliver from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY